TM Wood Creations..
GSM :

+32 (0) 478 74 14 34

Adres :

Glabbeekstraat 138 - 3450 Geetbets

Email :

info@tmwoodcreations.be

Wie ben ik ? Vanwaar de naam TM Wood Creations?

Meer dan 20 jaar ben ik al actief als schrijnwerker. Zo'n 12 jaar geleden startte ik mijn eigen zaak op onder de naam TM Keukens. Door voortdurend te innoveren kan ik nu een ruim assortiment aanbieden zoals keukens, badkamers, dressings, maatkasten, binnendeuren, trappen, parket, laminaat, enz... Kortom, een volledige binnenafwerking van je woning of handelszaak op basis van de juiste informatie, uitstekende service en de beste materialen volgens de gewenste prijsklasse van de klant. Op vraag van klanten ben ik zo'n 7 jaar geleden ook geleidelijk aan buitenprojecten gaan uitvoeren zoals houten terrassen en tuinpoorten, eiken bijgebouwen, poolhouses, gevelbekleding in hout enz... Ook voor deze projecten, gaande van grondwerken tot eindafwerking, is de juiste informatie en ontwerp in samenspraak met de klant van primordiaal belang. Zo werd naast TM keukens, voor de binnenhuisprojecten, Oud-Wood voor de buitenhuisprojecten een feit. Beide activiteiten zijn echter vanaf heden terug te vinden onder de naam TM Wood Creations.

Mijn werkwijze?

Kennismaking met de klant en zijn gewenst project. Het maken van een gratis offerte en indien nodig een pentekening zodat het project ook visueel wordt voor de klant. Bij akkoord met de offerte wordt er een 3D tekening gemaakt en kunnen we elk detail nakijken en eventueel aanpassen. Bij goedkeuring van deze 3D tekening en plannen gaat alles in productie voor levering en plaatsing.Ik kijk alvast uit naar uw komst!

Interieur

Meer dan 20 jaar ben ik actief als schrijnwerker. Mijn aanbitie was een eigen zaak te starten, ik zette deze stap en zo was 12 jaar geleden TM-keukens een feit. Elke dag opnieuw leer ik nieuwe dingen en wil ik kennis maken met de nieuwste trends, technieken, ... om klanten de beste informatie én service te geven die ze verdienen. Wij bieden U een ruim assortiment aan, zoals keukens, badkamers, dressings, maatkasten, binnendeuren, trappen, parket, laminaat, enz... volledige binnenafwerken tot gebruikesklaar. Alle stijlen kunnen worden verwerkt, zowel tijdloos, design, modern als klassiek, nostalgisch, cottagestijl en dit in alle prijsklassen. Ook bieden wij exterieur afwerking aan zoals op maat gemaakte bijgebouwen zowel in landelijke als in moderne stijlen. Dit kan gaan van poolhouses, carports, overkappingen, enz... Daarnaast bieden wij ook een ruim assortiment houten terrassen, gevelbekledingen, tuinwanden , buitenschrijnwerk, enz...aan. Wij ontwerpen alles volledig op maat naar ieders budget. Een persoonlijke opvolging met gericht advies zorgt ervoor dat uw droomkeuken piekfijn wordt uitgewerkt. Onze eigen plaatsingsdienst staat in voor de perfecte afwerking en maakt van uw droom werkelijkheid. Alle kasten worden vervaardigd volgens standaard en/of op maat. Zeer breed gamma van materiaalkeuze. Opendraaiende deuren, schuifdeuren, rolluiken, Hawa-consepta,... Schuiven en deuren met automatische sluiting. Kleur en afwerking naar keuze Ruime keuze uit opties, uitvoering en afwerking (hoogglans, korrelstructuur, zijdeglans, laminaat, melamiene, MDF, Parapan ...). Keukenapparaten en sanitair voorzowel keukens alsook badkamers. Tabletten in HPL, Belgische blauwe steen, graniet, composiet, ceramiek, Corean, Hi-Macs, enz... Dikte kasten 18mm alsook de legplanken, rugdikte 8mm in groef en geschroefd.Voorzijde kasten en legplanken met 2mm pvc stootrand. Binnen en buitenkanten eenzelfde kleur naar keuze. 20 jaar ervaring in de sector, waarvan 12 jaar onze eigen zaak TM-Keukens en sinds kort omgevormd tot TM wood creations! Steeds in contact met eenzelfde persoon, van ontwerp tot realisatie. 15 jaar garantie op meubelbeslag en meubels. Afwerking van A tot Z Zelfplaatsing is ook steeds mogelijk.

Exterieur

Met de afdeling exterieur-afwerking ben ik zo'n 7 jaar geleden gestart op vraag van klanten. Nieuwe uitdagingen spreken me aan en zo werd Oud-Wood een feit. Vanaf heden vindt u ons terug onder de naam TM wood creations, onze service en kwaliteit blijft hetzelfde, enkel onze naam hebben we in een nieuw jasje gestoken, 1 naam voor een nog groter aanbod. Ik ben gestart met het maken van massieve eiken bijgebouwen volgens de Engelse traditie, alle gemaakte verbindingen worden voorzien van pen en gat. Daarna zijn er nog vele andere afwerkingen bijgekomen: Landelijke en moderne bijgebouwen die altijd cnc gemaakt worden en zo bij plaatsing perfect passen zodat alles sneller klaar is. Bijgebouwen, poolhouse, carports, stallingen en ander overkappingen. Terrassen, gevelbekledingen, tuinafsluitingen met of zonder clipsen. Houten tuinpoorten, zowel draai als schuifpoorten met of zonder automatisatie. Alles in combinatie van smeedijzeren, houten en aluminium raampartijen. Europees Eiken, hardhout en Thermisch behandeld Essen, Thermowood, Claer Pine enz... Aanbieding van recuperatie houtsoorten zoals Barnwood uit Canada en Europese landen, wagonplanken in eik enz... Ik kan uw project volledig afwerken ( tuinachitecten, grondwerkers, chape, tegelwerken, nutsvoorzieningen,enz..) zodat alles gebruiksklaar is. Alles kan aangeboden worden in kit voor de zelfbouwers met plannen en filmpjes voor makkelijke plaatsing!!! Mijn werkwijze: Kennismaking met klant en gewenst project. Het maken van een gratis offerte en pentekening. Bij akkoord van de offerte word er een 3D tekening gemaakt zodat we elk detail kunnen nakijken en eventueel aanpassen. Bij goedkeuring van deze 3D tekening en plannen gaat alles in produktie voor plaatsing. Ik kijk alvast uit naar uw komst!

Onze troeven.

Geen enkele uitdaging gaat TM WOOD uit de weg..
Ontdek onze service en kwaliteit!

  • 1 Modern Design

    Alle stijlen kunnen worden verwerkt, zowel tijdloos, design, modern als klassiek, nostalgisch, cottagestijl en dit in alle prijsklassen.

  • 2 Ruim assortiment

    Wij bieden U een ruim assortiment aan, zoals keukens, badkamers, dressings, maatkasten, binnendeuren, trappen, parket, laminaat, enz... volledige binnenafwerken tot gebruikesklaar

  • 3 Exterieur afwerking

    Ook exterieur afwerking zoals op maat gemaakte bijgebouwen is onze specialiteit. Dit kan gaan van poolhouses, carports, overkappingen, enz... Daarnaast bieden wij ook een ruim assortiment houten terrassen, gevelbekledingen, tuinwanden , buitenschrijnwerk, enz...aan.

Laten we samenwerken!

TM WOOD CREATIONS.

De ideale partner voor uw volgend project!